https://www.youtube.com/watch?v=lMDNZOqbxE4&ab_channel=ErasmusMagazine

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Verder in EM TV het wekelijkse nieuwsoverzicht. Ook nam de verslaggever een kijkje bij de 500 extra studieplekken die sinds deze week beschikbaar zijn op de campus.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, YouTube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

emtv nicky

Bekijk hier de vorige uitzending.

EM TV: Podcast als nieuwe Stemwijzer

Deze aflevering van EM TV staat in het teken van de verkiezingen. Te gast in de…