https://youtu.be/mNVUQ2JERJk

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

In de uitzending is Paul Goossens te gast. Hij is projectleider van de proef en vertelt je alles over het project. Welke studenten doen er mee? Als de proef slaagt, wat is dan de volgende stap? Kunnen studenten binnenkort weer vaker naar de campus komen? Presentatie is dit keer door Tessa Hofland.

Tentamen geneeskunde 2

Lees meer

Een coronatest doen voor vertrek naar de campus? 8 vragen en antwoorden over sneltesten

De Erasmus Universiteit start per 1 maart een proef met coronasneltesten voor studenten.…

Verder in EM TV natuurlijk het wekelijkse nieuwsoverzicht. Ook staat er weer een nieuwe reportage klaar. We nemen een kijkje bij Broken Links, een tentoonstelling over de pandemie van kunstenaar en hoogleraar Peter van Bergeijk.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

casaloco

Bekijk hier de vorige uitzending

EM TV: Leuker online onderwijs met Casa Loco en TeachEUR

Hoe kunnen docenten online onderwijs leuk en interessant houden voor studenten? In deze…