'Sterk zijn'

“Zoals velen van jullie op dit moment, werk ook ik vanuit huis. Thuiswerken of studeren is niet altijd leuk. Als jullie nieuwe voorzitter vind ik het erg jammer om jullie niet persoonlijk te kunnen ontmoeten en waardevolle nieuwe contacten te kunnen maken met studenten en collega’s.”

Brinksma roept de gemeenschap op ‘sterk te zijn en door te zetten tot er een geschikte oplossing is in de strijd tegen corona’. “Dat moeten we samen doen. Het valt niet te ontkennen dat we moeilijke tijden tegemoet gaan, maar door te vertrouwen op onze gemeenschap en niet te vergeten op de wetenschap, komen we er doorheen.”

https://www.facebook.com/watch/?v=863593280845076

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.