Wat zou je de minister van Onderwijs willen vragen of meegeven? Donderdag 7 mei is minister Ingrid van Engelshoven te gast bij Erasmus TV. Welke vragen en onderwerpen mogen we niet missen? Studentenwelzijn, oplopende studieschulden, online colleges, proctoring, een financiële tegemoetkoming, of juist iets heel anders? Stuur het in naar: [email protected].

Je kunt een vraag schriftelijk insturen, dan leggen we het voor aan de minister. Maar je kunt ook zelf een vraag stellen aan de minister. Neem dan een kort filmpje op van maximaal 30 seconden. Stuur jouw inzending uiterlijk maandag 4 mei in.

Erasmus TV is live te zien op maandagen, dinsdagen en donderdagen om 09:00 uur. Donderdag 7 mei begint de uitzending om 10:00 uur. Alle video’s zijn natuurlijk ook online terug te kijken.

studio foto rutger, hans en tessa 4

Onderdeel van de Special

Erasmus TV

Iedere  donderdag live om 9 uur ’s ochtends. Doe mee aan de watch party op…