corona isolation 10 – Milena Chopova
Meestal ontbijt ik samen met de buren, maar nu iedereen naar huis is zit ik alleen aan tafel. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 2 – Milena Chopova
Mijn yoga-lessen zijn nu online, dus ik begin de dag met yoga en meditatie. Dat helpt me om rustig te blijven in deze onzekere tijden. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 9 – Milena Chopova
Ik was al een tijdje van plan om een online cursus te volgen, maar had er steeds geen tijd voor. Nu, in zelf-isolatie, heb ik wel de tijd om iets nieuws te leren. Vanwege mijn passie voor marketing ben ik begonnen met een cursus digital marketing van Google. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 8 – Milena Chopova
Aangezien bijna al mijn studiegenoten weg zijn, houdt deze beer me gezelschap bij het voorbereiden van mijn tentamen. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 7 – Milena Chopova
Belangrijkste les in deze tijd van isolatie: studeren in bed werkt niet echt. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 6 – Milena Chopova
Toen ik doorhad hoe inefficiënt studeren in bed is, heb ik een nieuwe studieplek gemaakt. Ik probeer het zo schoon en leeg mogelijk te houden om afleiding te voorkomen. Nog een tip: probeer overdag te studeren, daglicht helpt me concentreren. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 5 – Milena Chopova
Al mijn colleges zijn online. Grootste voordeel: je kunt vijf minuten voor het college begint opstaan en in je pyjama op de bank naar de docent luisteren. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 11 – Milena Chopova
Ik zorg dat ik genoeg frisse lucht binnenkrijg, door dagelijks een stukje te wandelen in Kralingen als het rustig is op straat. Als ik deze bloemen zie, hoop ik dat we allemaal snel weer buiten kunnen chillen. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 3 – Milena Chopova
Nog iets dat ik in sociale isolatie probeer te leren: piano spelen. Ik heb een app gevonden die je een maand gratis kunt gebruiken, dus hopelijk kan ik binnenkort wat van mijn favoriete deuntjes spelen. Beeld door: Milena Chopova
corona isolation 1 – Milena Chopova
Aangezien ik in zelf-isolatie veel meer eet, probeer ik meer te sporten. Vooralsnog gaat dat aardig. Beeld door: Milena Chopova
social_isolation_during_corona_02 – Aysha

Lees meer

Dagelijks leven in sociale isolatie: ‘Mijn huis moet wel gezellig zijn’

Sinds het begin van de coronacrisis is ons leven drastisch veranderd. In een serie…