social_isolation_during_corona_01 – Aysha
Het is moeilijk om weg te blijven uit te koelkast en van het schransen als je zo veel thuis zit. Tegelijkertijd heb ik nu meer tijd om te zorgen dat ik min of meer gezond eet. Deze coconut bliss balls (gemaakt van dadels, geen extra suiker) zijn een prima alternatief voor chocola. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_02 – Aysha
Jezelf verzorgen voelt altijd goed. Nu kan ik er dubbel zoveel tijd aan besteden. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_03 – Aysha
Het tekenen en inkleuren van een mandala kan een zeer rustgevende bezigheid zijn. Het is een prima manier om te mediteren en je geest te kalmeren. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_04 – Aysha
Toen ik hoorde over het coronavirus en de mogelijkheid van sociale isolatie, heb ik meteen wat dingen besteld bij IKEA. Mijn huis moet wel gezellig zijn in tijden van sociale isolatie. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_05 – Aysha
Daarom heb ik ook wat planten gekocht. Als ik er niet op uit kan om van de natuur te genieten, dan moet het binnen maar wat groener. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_06 – Aysha
Mijn buikdanslessen zijn afgelast, maar dat weerhoudt me er niet van om thuis te oefenen. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_07 – Aysha
Je kunt niet naar buiten om je nagels te laten doen. Geeft niets, ik kreeg een manicure van mijn dochter. Met speelklei weliswaar. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_08 – Aysha
Mijn cursus Nederlands gaat misschien online door, dus ik maak snel wat huiswerk af. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_09 – Aysha
Ik ging op zondagochtend naar de Albert Heijn, maar daar was nauwelijks pasta te vinden. Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_10 – Aysha
Een voordeel aan sociale isolatie is dat je vrienden altijd online zijn en tijd hebben om te facetimen. Ik heb erg genoten van mijn drie uur durende gesprek met mijn bff in Zuid-Afrika (het had zelfs nog langer kunnen duren als de batterij dat had geaccepteerd). Beeld door: Aysha
social_isolation_during_corona_11 – Aysha
Om een beetje mentaal gezond te blijven als ouder laat ik mijn dochter iets vaker tekenfilms kijken op Netflix. Beeld door: Aysha