Het gaat om de studies Geneeskunde, Nanobiology, Klinische Technologie, Technical Medicine en vijf researchmasters. Het Onderwijscentrum gaat ook dicht en kan dus ook niet gebruikt worden voor zelfstudie. Buitenlandse stages zijn ook niet meer toegestaan.

De maatregelen die de faculteit Geneeskunde neemt vanwege de corona-epidemie zijn strenger dan bij andere faculteiten, om het werk in het ziekenhuis zo min mogelijk te verstoren. Ook wil het Erasmus MC zoveel mogelijk personeel beschikbaar houden voor de patiëntenzorg.

Drastische maatregel

“Wij realiseren ons terdege dat dit een drastische maatregel is die wij nu als faculteit genoodzaakt zijn te nemen. We doen dit echter om erger te voorkomen en zullen ons uiterste best doen om de gevolgen hiervan voor zowel jullie als voor onze studenten zo veel mogelijk te beperken en passende oplossingen te bieden. Andersom rekenen wij graag op jullie begrip en op jullie medewerking in dezen”, schrijft het faculteitsbestuur in een mail aan de Geneeskundestudenten.

2018__PC14162_GuidoPijper

Lees meer

Coronavirus: Erasmus MC stopt met grootschalige colleges

Colleges met meer dan dertig studenten worden geschorst. Dit om de verspreiding van…

Lees 5 reacties