We hadden de eerstejaars dinsdag graag een (letterlijk) warm welkom willen geven op campus Woudestein, maar het weer werkte jammer genoeg niet mee. Ondanks de regenachtige start begroet elke vereniging die de universiteit te bieden heeft de aanstaande studenten enthousiast vanuit hun kraampjes. En ook al kennen de nieuwe studenten de namen van hun groepsgenoten nog niet helemaal uit het hoofd, ze struinen toch gezellig samen de campusmarkt af om zoveel mogelijk gratis prullaria te verzamelen.

Bekijk hier de video van de dag:

https://youtu.be/-I1Wbf8Qv6M

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

vlcsnap-2019-08-20-10h08m56s318

Lees meer

Redbull en sigaretten, deze eerstejaars zijn klaar voor hun nieuwe leven

Duizenden nieuwe studenten komen maandagochtend vroeg aan op Ahoy Rotterdam voor de…

still spijkerpoepen csa-eur internationals integratie

Lees meer

‘Alles is zo mooi hier: de gebouwen, de mensen’

Eén dag voor de officiële opening van de Eurekaweek vulden nieuwe gezichten de hal van…