Ruim de helft van EUR-studenten in het afgelopen jaar minstens een keer XTC, MDMA of een andere harddrug heeft gebruikt, blijkt uit een enquête van EM. Daarover praten gaat echter niet zo makkelijk als online een enquête invullen, blijkt tijdens de opnames van deze Campus Talk. Als de helft van de studenten illegale drugs gebruikt, hoe erg is dat dan? Verslaggever Ferayed Hok vraagt in deze video aan studenten wat zij daarvan vinden.

https://youtu.be/jkru3ko25Yc

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

xtc-pilletjes-drugs

Lees meer

XTC het populairst onder EUR-studenten; meerderheid gebruikt weleens drugs

Drugsgebruik onder EUR-studenten lijkt heel normaal geworden. Dat blijkt uit een enquête…