Op de campus wordt tegelijkertijd een informatiemarkt gehouden. Hier kan je kennis maken met de verschillende organisaties die een grote rol in je studentenleven gaan spelen, zoals sportclubs, woningbouwverenigingen en natuurlijk EM, de onafhankelijke gids tijdens je studentenleven.

Na de lunch ga je naar de officiële opening van je faculteit. Na je kennismaking met je faculteit kan je ’s middags kiezen uit talloze evenementen. Er is een wetenschapsquiz, georganiseerd door Studium Generale en EM, de studentenverenigingen houden open huis en er is een EUR Talk over het ontmoeten van nieuwe mensen in de stad. De keuze is helemaal aan jou.

Post-dinner options

Na het avondeten ga je, afhankelijk van je groepje, terug naar de campus voor de Crazy Cantus of op ontdekkingstocht door het nachtleven van Rotterdam.

Of misschien heb je zin in een rustig avondje? Pak een tuinstoel en ga naar het Museumpark voor een goede Hollywoodfilm op een enorm scherm van 25 meter.