Geisje.EM.MarloesKeetels.04

Lees meer

Deze stille studente is aanvoerder van de Nederlandse hockeyvrouwen

Ondanks haar bescheiden karakter werd Marloes Keetels leider van de Nederlandse…

De Nederlandse hockeydames werden zondag voor de elfde keer wereldkampioen. In Londen versloegen ze, zoals verwacht, Ierland met 6-0.

Beide EUR-studenten in de selectie, Malou Pheninckx (Geneeskunde, 27) en Marloes Keetels (Bedrijfskunde, 25), scoorden in de finale. Pheninckx maakte kort voor rust de 4-0, Keetels in de tweede helft de 5-0. De twee Rotterdamse studenten hadden eerder dit toernooi nog niet gescoord.

https://www.instagram.com/p/BmIWfFjBpyJ/?taken-by=maloupheninckx

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

https://www.instagram.com/p/BmIck3NhpIG/?taken-by=marloeskeetels

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.