Het tweede deel van het werk van kunstenares Kathrin Schlegel, de historische sokkel van het Erasmusbeeld dat vroeger bij de Laurenskerk stond, komt er volgende week aan. De officiële onthulling van ‘Der Stein des Weisen’ gaat plaatsvinden op de ochtend van de Opening van het Academisch Jaar 2018-2019 en is een onderdeel van de viering van het 21ste lustrum van de EUR.

https://www.youtube.com/watch?v=L-Tw50Nueqg

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Stein-der-Weisen-kunstwerk-park-noord-kathrin-schlegel-3

Lees meer

Nieuw kolossaal kunstwerk op campus moet Eieren van Petri doen vergeten

Hoe een historische sokkel met littekens van het bombardement op Rotterdam het nieuwe…

Lees één reactie