studentenflat-admiraliteitskade-brand

Lees meer

Brand in studentenflat Admiraliteitskade

Tijdens het koken sloeg de vlam in de pan. Twee bewoners ademden rook in, een derde liep…

De brand ontstond doordat de vlam in de pan sloeg. De bewoner probeerde het brandende pannetje uit het raam te gooien en kreeg het brandende vet op zijn arm.Hij liep daarbij derdegraads brandwonden op.

Twee anderen kampten met ademhalingsproblemen en zijn inmiddels weer thuis. In de studio moeten de meubels vervangen worden. Van de persoonlijke spullen mag de bewoner  bepalen wat hij wel en niet wil houden.

Deuren ingetrapt

De schade in de overige kamers valt mee. Doordat de deuren gesloten bleven is er zelfs nauwelijks sprake van roet- of rookschade. Volgens een woordvoerder van verhuurder Holland2Stay is de grootste schade veroorzaakt door het intrappen van de deuren door de brandweer.

Lees 2 reacties