Dirk Jan van SilfhoutVoortvloeiend uit zijn passie voor de acute geneeskunde was Dirk Jan een enthousiast teamleider van het SPIN-studententeam, inzetbaar op alle afdelingen van het thema Spoed en Intensief, en het onderwijsteam acute geneeskunde, voor zowel de opleiding geneeskunde als de Erasmus MC Academie.

Dirk Jan was een betrokken en empathisch persoon, die altijd voor iedereen klaarstond. Daarnaast was Dirk Jan een begenadigd organist, hield hij van reizen (voornamelijk Frankrijk) en van lekker eten.

Dirk Jan was sinds anderhalf jaar als onderzoekstudent verbonden aan de Traumachirurgie. Vol enthousiasme heeft hij eerst meegewerkt aan een project naar schot- en steekverwondingen in de buik. Aansluitend heeft hij zijn masteronderzoek naar stomp letsel van het hart verricht. Voor beide projecten is zijn bijdrage beloond met een co-auteurschap op de publicatie. Dirk Jan was gedreven en leergierig. Hij genoot zichtbaar van zijn bijdrage aan het onderzoek. Zijn interesse in de Traumachirurgie en Acute Geneeskunde was groot.

Dirk Jan wordt erg gemist en we wensen familie, vrienden, medestudenten en collega’s veel sterkte toe.

SPIN studententeam,
Balieteam SEH,
Onderwijsteam acute geneeskunde,
Opleiding geneeskunde,
Afdeling Heelkunde.