Terwijl veel mensen moeite hadden om überhaupt op de campus te komen, maakten degenen die er wel waren er het beste van. En met ‘het beste’ bedoelen we sneeuwballen gooien zo hard als ze konden. Een impressie vanaf Erasmus Plaza vanmiddag.

margot-moinard
Beeld door: Aysha Gasanova

Voor de Franse uitwisselingsstudente Margot Moinard (23, IBCoM, links) is dit de allereerste keer dat ze sneeuw ziet. “Waar ik vandaan kom zie je geen sneeuw. Ik voel me als een kind “, lacht ze. “Ik ben wel blij dat er niet te veel vervoersproblemen zijn door de sneeuw.” Ze staat op de foto met Sungeun Kim (22, ook IBCoM) uit Zuid-Korea.

jurgen-booi
Beeld door: Aysha Gasanova

Jurgen Booi (24, RSM) komt van Aruba. “Een heel warm eiland en het sneeuwt daar nooit. Ik vind het heel gaaf om vandaag sneeuw te zien, het is pas de derde keer dat ik dat meemaak! “

quentin garnier 19
Beeld door: Aysha Gasanova

Quentin Garnier (19, in de rode sjaal) uit Frankrijk gooide zojuist een sneeuwbal naar zijn groepsgenoten. Hij heeft net een tentamen achter de rug. “Dit is een hele goede manier om je stressniveau te verlagen na een tentamen.”

daniel-remmers
Beeld door: Aysha Gasanova

Jonathan van Raaij (23, RSM, links) en Daniël Remmers (23, ESL)zijn niet al te enthousiast over de sneeuw. “We hadden gehoopt dat het maar één dag duurde, niet meer.”

william butler 20
Beeld door: Aysha Gasanova

William Butler (20), Rastin Homayounbod (18), Julia Trummer (19) en Danny Filipovic (19), allemaal van IBA, vermaken zich in de sneeuw. “We hadden eigenlijk een vergadering, maar in plaats daarvan werd het sneeuwballen gooien”, zegt één van hen.