De officiële opening van het Sandersgebouw, die gepland stond voor aanstaande maandag, is voorlopig uitgesteld. Het gebouw is nog niet gereed voor een feestelijk moment.

Sandersgebouw oostzijde augustus 2017 foto Elmer (8)
Beeld door: Elmer Smaling

Interieur

Aanvankelijk was al duidelijk dat het laagbouwgedeelte niet op tijd af was voor de opening, maar na de zomer bleek dat ook het interieur van de hoogbouw niet klaar was. Daarop besloot de universiteit de officiële opening uit te stellen.

In het hoogbouwgedeelte aan de oostzijde komen de medewerkers van de Erasmus School of Law. Zij zijn al verhuisd, maar in het gebouw missen nog balies, hangen hier en daar kabels uit het plafond en staan lades opgestapeld. De laagbouw aan de Plaza is nog helemaal niet geopend.

Wanneer de opening nu wel zal plaatsvinden, is niet bekend.