Janneke’s Journey #6: Vreemde zaken in de bibliotheek

De avonturen van Janneke Wagner spelen zich dit keer niet af op een strand of in de heuvels rondom Hong Kong, maar braaf in de universiteitsbibliotheek. Tentamentijd! Toch komt Janneke ook daar iets heel vreemds tegen.

Janneke Wagner gaat dit keer eens niet op een leuk snoepreisje rondom Hong Kong, maar er moet gestudeerd worden. En in de universiteitsbibliotheek ontdekt Janneke een merkwaardig fenomeen…

Janneke rondde afgelopen collegejaar haar bachelor af bij het Erasmus University College. Dit najaar studeert ze enkele maanden aan de City University van Hong Kong. In het vlog Janneke’s Journey legt ze haar avonturen vast.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Toegestane HTML code

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>