Janneke’s Journey #5: Kamperen op het strand

Het blijft afzien voor uitwisselingsstudent Janneke Wagner. In deze aflevering gaat ze kamperen op een strand van een eiland bij Hong Kong. Ook gaat ze naar een feestje op het dak van een hoog gebouw in Hong Kong.

Waarom kun je in Hong Kong altijd zo goed zien welk deel van een dier je op je bord hebt liggen? En hoe is het om te kamperen op een strand? Omdat iemand het moet doen, zoekt Janneke Wagner het uit in S02E05 van Janneke’s Journey.

Janneke Wagner rondde afgelopen collegejaar haar bachelor af bij het Erasmus University College. Dit najaar studeert ze enkele maanden aan de City University van Hong Kong. In het vlog Janneke’s Journey legt ze haar avonturen vast.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.