Janneke’s Journey #4: Hiken en paardenraces

In het vierde filmpje vanuit Hong Kong, zoekt EUC-student Janneke Wagner de heuvels rond de wereldstad op voor een hike. Ook stort ze zich in het favoriete avondverdrijf van de inwoners van de stad: paardenraces.

De benen van vlogger Janneke Wagner zitten onder de modder, maar desondanks vindt ze uiteindelijk de ‘hidden beach below the mountain’ voor een verfrissende duik. ’s Avonds komt ze terecht in het grote circus dat de Happy Valley Race Course heet.

Janneke Wagner rondde afgelopen collegejaar haar bachelor af bij het Erasmus University College. Dit najaar studeert ze enkele maanden aan de City University van Hong Kong. In dit vlog legt ze haar avonturen vast.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.