De dagen vliegen voorbij. We zijn alweer bij dag drie van de Eurekaweek. Wat staat er vandaag verder op het programma?

Vandaag staat alles in het teken van het studentenleven. De keuze is reuze wat betreft nevenactiviteiten. Wat er allemaal te kiezen is, ontdek je op de informatiemarkt. Hier zullen (studenten)organisaties zich presenteren, en natuurlijk ook EM (je kunt een fiets winnen).

Bekijk hier hoe dit er vorig jaar uitzag:

https://www.youtube.com/watch?v=XX6F5vg9a8o

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

Maar er is zoveel meer. Wat precies, daar kom je achter tijdens Broaden Your Horizon waarin je verschillende activiteiten kunt ondernemen. Denk dan niet alleen aan carrièreworkshops, maar ook aan een salsacursus.

https://www.instagram.com/p/BJKcotfgCbT/?taken-by=erasmusmagazine

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

De middag wordt doorgebracht op het Willemsplein, daar is de Playground ingericht. Daarna kunnen de Eurekaweekdeelnemers weer dineren bij een van de studentenverenigingen, met aansluitend een kroegentocht.

Pssssst

Nog even over die informatiemarkt. EM geeft deze fiets weg. Wat je daarvoor moet doen? Onze Facebookpagina liken. Op die Facebookpagina posten we vandaag een opdracht. De leukste inzending wint de fiets.