Eurekaweek 2016: Dit kun je maandag verwachten

Wat staat er vandaag op het programma?

Studentenverenigingen presenteren zich tijdens de openingsceremonie van de Eurekaweek 2016 Beeld: Schrijf een brief aan Balkenende

De openingsceremonie zit erop: je eerste week als student is begonnen. Wat staat er vandaag verder op het programma?

Na de opening en de eerste kennismakingsspelletjes is het tijd voor de City & Port tour. Geheel volgens het thema van dit jaar – Your EURban Expedition – gaan de deelnemers vandaag op expeditie door de stad. Ze bezoeken de Kop van Zuid, Rotterdamse iconen als de Euromast en varen over de Maas. Wil je weten hoe er dat vorig jaar uitzag?

Na de rondleiding door de stad staat er een saxofonist op het Schouwburgplein voor muzikale begeleiding tijdens de eerste drankjes. ’s Avonds is het de beurt aan de verenigingen om de kersverse eerstejaars van een diner te voorzien. En vanaf zeven uur opent de Maassilo voor het eerste feest van de week: de Glowbal Party.

EM op de EurekaweekVolg al het Eurekaweeknieuws via onze speciale FacebookpaginaNaar Facebook

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »