Telefoon, sleutels, portemonnee. En laten we eerlijk zijn, van die drie dingen is je telefoon je waarschijnlijkst het dierbaarste. Kun je met je sleutels of portemonnee Candy Crush, Clash of Clans of Respawnables spelen? Nee. Precies.

Deze zomer doet EM enkele populaire telefoongames uit de doeken. Vandaag Timo Bontenbal vertelt zij over zij favoriete telefoonspelletje.

Timo Bontenbal (28) volgt de master Marketing Management aan RSM, Nederlander

Telefoonspelletje – Timo
Hearthstone

“Ik speel Hearthstone. Dit is een kaartspel dat is gebaseerd op de wereld van World of Warcraft. De speler kan ervoor kiezen om offline te spelen, of online tegen andere spelers. Ik speel meestal offline tegen de computer. Oorspronkelijk was het spel alleen bedoeld voor de pc. Dit is later uitgebreid naar mobiele apparaten. Ik speel het spel op allebei, maar de laatste tijd beleef ik meer plezier aan de mobiele versie. Ik speel om de tijd te verdrijven als ik onderweg ben, of voordat ik ga slapen. Het mooie aan dit spel vind ik dat er een verhaallijn is waarin je steeds verder kunt komen. Het heeft soms behoorlijk veel diepgang, en als gamer kan ik dat absoluut waarderen.”