Dies natalis sportweek: Buik, benen, billen

Op maandag: een proeflesje Aerobics BBB onder begeleiding van juf Conny

Juf Conny geeft het goede voorbeeld.

‘Grapevine, grote V, rumble.’ Wie voor het eerst gaat aerobicen moet even aan de termen wennen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan is de strijd tegen die onder vrouwen alom gehate Buik, Billen en Benen zo gewonnen.

Onder begeleiding van een mini-percussieband, die al trommelend, met juf Conny mee springt, was dat gistermiddag nog leuker om te doen. Zeker dertig studentes- en helaas een enkele heer- maakte van de gelegenheid gebruik om in het kader van de Sport Dies een proefles Aerobics BBB bij juf Conny te nemen. Na tien minuten zaten de termen er helemaal in en werd er lekker gezweet en gestreden.

De percussieband.

Deel dit artikel