Dies natalis sportweek: Buik, benen, billen

Op maandag: een proeflesje Aerobics BBB onder begeleiding van juf Conny

Juf Conny geeft het goede voorbeeld.

‘Grapevine, grote V, rumble.’ Wie voor het eerst gaat aerobicen moet even aan de termen wennen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan is de strijd tegen die onder vrouwen alom gehate Buik, Billen en Benen zo gewonnen.

Onder begeleiding van een mini-percussieband, die al trommelend, met juf Conny mee springt, was dat gistermiddag nog leuker om te doen. Zeker dertig studentes- en helaas een enkele heer- maakte van de gelegenheid gebruik om in het kader van de Sport Dies een proefles Aerobics BBB bij juf Conny te nemen. Na tien minuten zaten de termen er helemaal in en werd er lekker gezweet en gestreden.

De percussieband.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.