3000ste Facebook-like voor Erasmus Magazine

We beloofden een taart uit te delen voor onze 3000ste liker van onze Facebookpagina. Jeroen de Booij (22) was de gelukkige. Hij ontving gisteren een overheerlijke taart van banketbakker Carlier.

Jeroen de Booij ontvangt de taart van hoofdredacteur Wieneke Gunneweg. Beeld: 3000ste Facebook-like voor Erasmus Magazine

We waren er zo dichtbij: de 3000 likes. Met die mijlpaal in zicht, besloten we een winactie uit te roepen. Jeroen de Booij, masterstudent Supply Chain Management was de uitverkorene. Hij kwam donderdag zijn prijs ophalen: een taart van de enige echte banketbakker Carlier.

Wil jij ook als eerste weten wat er op de campus gebeurt? Volg ons dan op Facebook of Twitter.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »