Verhaal in beeld: Officiële lancering EM nieuwe stijl

EM heeft nieuwe site, vormgeving en blad.

Exemplaren van de EM nieuwe stijl. Beeld: Lindemarie Jongste

Collegelid Bart Straatman heeft woensdagavond het eerste exemplaar van Erasmus Magazine nieuwe stijl in ontvangst genomen. Hij kreeg het blad uit handen van hoofdredacteur Wieneke Gunneweg.

Het magazine van de Erasmus Universiteit heeft per 1 september een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en logo en per 17 september ook een volledig vernieuwd blad. In het Erasmus Paviljoen werden alle vernieuwingen gepresenteerd.

Het nieuwe magazine is vanaf donderdag gratis verkrijgbaar in bakken op campus Woudestein en in het Erasmus MC.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »