VIDEO: ‘Schaatsen is net als seks’

Wisten de eerstejaarsstudenten na twee dagen Eurekaweek nog niet bij welke studievereniging of sportclub ze zich wilden aanmelden? Dan konden ze op woensdag de standhouders nog eens het hemd van het lijf vragen. Mede door het heerlijke weer werd de informatiemarkt bij de Oude Plantage druk bezocht. Ook wij namen er een kijkje: hoe vinden de studenten het tot nu toe? En wat maakt een vereniging of sport nou zo leuk? Carmen Wijnen ging op pad.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.