De vernieuwing van computerwerkplekken op de Erasmus Universiteit loopt niet helemaal soepel. Vanaf vorig jaar worden de nieuwe @wEURk-werkplekken geïnstalleerd. Eerst leek alles goed te gaan, maar sinds januari regent het bij de ICT-afdeling klachten over de snelheid.

EM wil graag weten hoeveel medewerkers en studenten last hebben van problemen met de computers op de Erasmus Universiteit. Daarom vragen we je een korte enquête van EM in te vullen. Ook als je juist alleen maar positieve ervaringen hebt met jouw computer, willen we het graag horen.

Concrete klachten kunnen – alleen met jouw expliciete toestemming – direct worden doorgespeeld aan de ICT-afdeling. Je kunt de enquête ook anoniem invullen.

Vul de enquête nu in. Het kost je maar een paar minuten. ES

(The survey is bilingual / De enquête is tweetalig)