De Musical & Toneel Vereeniging van het RSC en de RVSV repeteert voor een uitvoering van Grease. Op donderdag 28 en vrijdag 29 mei staat het gezelschap in het Erasmus Paviljoen, en jij kunt er gratis bij zijn.

foto: Riet Lies Photography

Het vergt wat voorstellingsvermogen, maar dit is een bekende scène uit de musical Grease. De toneelspelers van RSC en RVSV zijn druk aan het repeteren voor hun uitvoeringen van de bekende musical, op 28 en 29 mei in het Erasmus Paviljoen. De man met de pet (gespeeld door Wouter Valk) is niet aan het honkballen, maar heeft een denkbeeldige camera op zijn schouder. Links probeert presentator Jan Kooijman (Victor van Busschoten) de danswedstrijd op de Rydell High School van hoofdrolspelers Danny en Sandy te verslaan, terwijl mannenverslindster Marty (Freya Swales) hem versiert.

De Grease-uitvoering is donderdag en vrijdag bij te wonen. Tickets kosten 12,50 euro. Meer info: http://www.facebook.com/MT1213.

Wil jij de corporale evenknie van John Travolta of Olivia Newton John live zien op donderdag 28 mei (17.00 uur in het Erasmus Paviljoen)? Stuur een mailtje naar [email protected] en wij regelen dat de eerste tien aanmeldingen er gratis bij zijn (met dank aan Erasmus Sport).