Kamperen op ‘Camping Woudestein’ van Erasmus Sport

Zat van Costa Balkonia, Tuinesië of Reo? Een andere goedkope ‘vakantiebestemming’ is Erasmus Sport beach. Vanaf nu is het mogelijk om te overnachten op het beachveld op Campus Woudestein.

Eerst even volleyballen, dan een barbecue en daarna je tentje opzetten. Op het beachvolleybalveld tussen het F, G en Q gebouw sta je lekker uit de wind. Deze zomer is het voor het eerst mogelijk een arrangement te boeken, inclusief tentjes, matjes en een barbecue. ‘Het moet nog wel even iets mooier weer worden’, zegt Max van Dijk van Erasmus Sport. ‘Maar binnenkort verwachten we onze eerste groep’.

Erasmus Sport heeft 20 tentjes beschikbaar. Kamperen kan alleen in combinatie met een arrangement van 16,50 euro per persoon. ‘Daarvoor krijg je wel een barbecue, een ontbijt, tentjes en je kunt in de kleedkamers douchen. En wij moeten nachtbezetting inzetten, dat kost ook geld’, legt Van Dijk uit. ‘Het is wel exclusief drank.’ ES

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »