Tramhalte Woudestein twee weken dicht

Studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit kunnen in juni even geen gebruik maken van tramhalte Woudestein aan de Honingerdijk.

Van 1 juni tot 14 juni voert de RET werkzaamheden uit op de Honingerdijk. Daardoor moet de tramhalte uit de exploitatie worden genomen.

Tram 21 en 24, die normaalgesproken stoppen op halte Woudestein, blijven wel gewoon rijden. Ze zullen tijdelijk het tracé van lijn 7 gaan volgen. Op- en afstappen kan dus nog wel, op de Burgemeester Oudlaan. ES

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »