EM International #III – 23-04-2015

In the second international edition of EM, read all about the authenticity hype. How do you get a job in the Netherlands as an international student? We’ll give you advice to get around cultural differences in job applications. Also in this issue: the moving story about international students at ISS and IHS, who encounter more psychological trouble on average.

Since the beginning of 2015, EM will regularly publish international editions of our magazine to serve our growing international audience at the campus. Please feel free to enjoy them and if you have any feedback, it will be very much appreciated.

Read Erasmus Magazine International #III as PDF

Archive of all editions

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer 40% van het universiteitspersoneel heeft geen vast contract. staat op de 3e plaats in aantal flexwerkers buff.ly/2vwSMKQ @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »