Op 10 en 11 april strijkt het jaarlijkse kunstenfestival Motel Mozaïque weer neer in Rotterdam en EM mag dagkaarten weggeven.

Het festival staat al vijftien jaar bekend om zijn avontuurlijke en vernieuwende zoektocht binnen de popmuziek. Al eerder programmeerde het onbekende bands die later doorbraken bij het grote publiek. Dit jaar kun je onder andere genieten van de leden van Alamo Race Track die hun nieuwe cd lanceren met een optreden tijdens Motel Mozaïque.

Er zijn mooie, bitterzoete liedjes van de 19-jarige zangeres Denai Moore uit London, die haar soulplaat voorziet van een James Blake-randje. En er is Nederlands talent dat al eerder een Edison won: Mister and Mississippi. Zij veroveren de harten van indie- en folkliefhebbers in het segment tussen Bon Iver, Fleet Foxes en Sigur Rós.

Tattoo tour

Maar Motel Mozaïque is meer dan alleen muziek: er zijn ook ludieke tours door het centrum van Rotterdam. Zo is er de Tattoo Tour die de gasten langs de street art van Rotterdam voert. Het Schouwburgplein is omgetoverd tot Work-out Plaza Mozaïque waar je de festivaldag goed begint met een stevige work-out. Dus daar moet je bij zijn, en met een beetje geluk voor nop!

Wil je kaarten winnen? Schrijf dan vóór 26 maart een mail naar [email protected] en vermeld je naam en de reden waarom deze kaarten absoluut naar jou moeten gaan. CM