Studeren wordt elk jaar weer duurder, en dus zette EM in de afgelopen editie de beste kortingsacties voor studenten op een rij. Maar behalve veel tips voor bijvoorbeeld korting op culturele uitstapjes, goedkoop uit eten en bonussen bij de supermarkt zijn er ook een hoop prijzen te winnen voor de armlastige student. Je hebt nog een paar dagen de tijd om mee te doen.

Deelname is simpel: Stuur vóór 12 februari een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Ik wil prijs (prijsnummer invullen), omdat …’ De origineelste inzendingen ontvangen een prijs. Bekijk de digitale editie van EM voor alle prijzen, online lichten we er een paar uit:

Nummer 1:

3x een volledig diner, inclusief drankjes, voor 6 personen bij Mexicaans restaurant Popocatepetl, aangeboden door Erasmus Sport.

Nummer 3:

5x een uur rijles bij Flex-line

Nummer 4:

1x een etentje voor 1 persoon bij de Ballentent.

Nummer 6:

2x een driegangendiner bij café Beurs, gevolgd door een gratis film bij bioscoop Pathé

Nummer 7: 10x

een knaekpas vol studentenkortingen

Nummer 8:

10x een studentenkortingskaart

Nummer 10:

1x bij groepsgewijs paintballen bij Paintball Rotterdam, elfde en twaalde persoon gratis

Nummer 11:

3x 2 vrijkaartjes voor bioscoop Cinerama