EM #08: Hoe charmeer je een recruiter?

In de nieuwste editie van Erasmus Magazine lees je precies hoe je je een recruiter voor je moet winnen. Op 28 januari gaan de jaarlijkse Erasmus Recruitment Days van start, en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn.

Een ontmoeting met een recruiter kan de start van je carrière zijn. Hoe kom je goed voor de dag op de netwerkborrel, wat moet je weten van het bedrijf van je dromen en hoe kom je authentiek over? Alle tips staan op pagina 18 van de nieuwe EM.

Kortingsacties voor studenten

Verder in EM #08: De beste kortingsacties voor studenten op een rij, een interview met anesthesioloog Markus Klimek over het risico op medische missers en het ‘opkomend cohesieprobleem’ in de Nederlandse samenleving.

Lees EM online of haal hem gratis uit een van de bakken op de campus.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.