Hoe ziet ons diner er in 2030 uit? Op 21 januari staat die vraag centraal tijdens het Denkcafé in Arminius. En jij kan het gratis bijwonen.

Bijna iedereen wil dat ons voedsel betaalbaar, voedzaam, duurzaam en aantrekkelijk blijft. Maar hoe doen we dat? En accepteren we het wel als ons biefstukje straks uit een laboratorium of een fabriek komt? De Maastrichtse hoogleraar Mark Post presenteerde vorig jaar als eerste ter wereld een kweekvleesburger. Hij is een van de sprekers tijdens het debat in Arminius. Daarnaast spreken Natasja van der Lely, marketing strateeg bij een bedrijf dat micro-vegetables ontwikkelt met smaken als citroen, mosterd en anijs, en Joris Lohman van Slow Food International (en columnist bij Trouw). Ook de onlangs aan de EUR afgestudeerde Onno Smits doet mee aan het debat. Hij begon een bedrijf in maaltijdvervangende shakes.

Wil jij op woensdagavond gratis naar het denkcafé? Stuur uiterlijk dinsdag een mailtje naar [email protected], o.v.v. ‘Ons menu in 2030’ en je volledige naam, en wie weet ontvang je twee plekken op de gastenlijst. Meer informatie over de avond is hier te vinden.