Het HeartBeat Festival, waarmee vorig jaar september de vernieuwde campus werd geopend, kon op zoveel goedkeuring rekenen dat er dit jaar een tweede editie komt. Dat werd deze week bekendgemaakt.

“De roep om herhaling was groot”, zegt Koos van Kalsbeek, die betrokken is bij de organisatie van het festival, over de vorige editie. “Het lijkt erop dat een dergelijk feest verbroedert en een positieve impuls geeft aan het saamhorigheidsgevoel. Dat gevoel willen we aan het begin van het academisch jaar graag aan iedereen meegeven.”

The beat goes on

Onder het motto The beat goes on is het daarom op maandag 1 september wederom feest op de campus. Het festival is dit jaar gekoppeld aan de officiële Opening van het Academisch Jaar, om studenten en medewerkers daar meer bij te betrekken.  

Net als vorig jaar is er een groot podium op de Erasmus Plaza, waar tussen 16.30 en 22.00 uur het hoofdprogramma wordt gehouden, en er zijn erschillende attracties. Het eten en drinken wordt verzorgd door het Erasmus Paviljoen en de verschillende uitbaters van de foodplaza, geheel ‘in festivalsfeer’.

Programma

Dit jaar is er opnieuw een vereniging ingeschakeld om mee te denken over de programmering: STAR. Welke acts zij weten te strikken is nog niet bekend. De organisatie hoopt over twee weken de line-up te presenteren. TF

Om alvast in de stemming te komen: onze foto’s en video van vorig jaar.