Nog ruim twee weken tot de start van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Het wordt daarom tijd voor het invullen van de voetbalpools: weet jij meer van voetbal dan je medestudenten of collega’s?

Het Nederlands elftal traint in Portugal om het nieuwe systeem van trainer Louis van Gaal erin gestampt te krijgen. Zou hij de gouden formule hebben om ‘ons’ na de teleurstelling van Zuid-Afrika wel kampioen te maken?

Win een Brazilian wax of sportkaart

EM organiseert een (gratis) voetbalpool voor alle studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit. Klik op ‘Meedoen’ en vul je profiel in. Op deze manier kun je in de statistieken zien of jij meer voetbalinzicht hebt dan je vrienden of collega’s. Bovendien kun je mooie prijzen winnen: een sportkaart inclusief fitness van Erasmus Sport, of een heuse Brazilian wax (wie durft!). Overigens hangt het sportcentrum wederom een groot scherm in de kantine waarop het WK te volgen is. 

Strijd tegen je huisgenoten

Behalve meedoen aan de pool van de universiteit kun je ook andere pools aanmaken; met je vrienden, huisgenoten of familie. Je hoeft dan niet opnieuw het wedstrijdschema in te vullen, want dat kun je overzetten naar de nieuwe pool.

De website is gemaakt door vier mensen die meedoen aan het Pressure Cooker Programme van UtrechtInc, een onderdeel van de Universiteit Utrecht. LJ