F-gebouw ontruimd

Bewoners van het F-gebouw moesten in de nacht van donderdag op vrijdag korte tijd het gebouw verlaten op last van de brandweer. Er was geen sprake van een brand, maar van rookontwikkeling door kortsluiting.

De kortsluiting ontstond door een lekkage. Waarschijnlijk werd de lekkage veroorzaakt door een verstopte leiding. De brandweer rukte met twee auto’s uit, maar het probleem was vrij snel verholpen. Rond middernacht moesten de ongeveer honderd studenten die in het gebouw aanwezig waren het pand verlaten. Ze werden tijdelijk opgevangen in het Q-gebouw. Om 2 uur ’s nachts kon iedereen weer naar bed. TF

Foto’s hier.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.