Rotterdam bij tien beste steden ter wereld

Wij wisten het natuurlijk al, maar nu schrijft ook reisgidsenuitgever Rough Guide dat Rotterdam the place to be is in 2014. Die heeft de Maasstad opgenomen in haar top 10 steden om te bezoeken dit jaar.

De redenen die de reisgidsenproducent aandraagt zullen echter niet door iedere Rotterdammer worden gedeeld. Rough Guide noemt onder meer De Rotterdam, de nieuwe verticale stad van Rem Koolhaas, en de nog in aanbouw zijnde Markthal, volgens de gids Rotterdams beste plek voor een snack, bij station Blaak als toeristische tips. De andere steden in de top 10 zijn Rio de Janeiro, Sarajevo, Liverpool, UmeƄ, Lviv, Marseille, Almaty, Glasgow en Portland. TF

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.