Bodempje leggen: City BBQ

Bodempje leggen: City BBQ

Waar de Eurekaweekganger op zoek is naar een goede bodem, zoekt iedere vereniging een nieuwe lichting eerstejaars. EM prikt iedere dag een vorkje mee. Op woensdagavond schuiven we aan in de Skihut, waar een lading vers vlees op ons ligt te wachten.

Vanavond kan er bij alle Sfeerhoreca-uitgaansgelegenheden een bodempje gelegd worden. Erasmus Magazine sluit aan bij de eters bij De Skihut, waar het weer ouderwets gezellig is. Wie de Skihut een beetje kent, weet wat je kunt verwachten. Dansjes op de bar, apr├Ęs ski-muziek en vooral veel gezelligheid. Dit is precies wat EM vindt tijdens de City BBQ. Het personeel gaat los op de bar en de confetti vliegt in het rond. De studenten worden niet door het feestgedruis aangestoken en genieten in alle rust op het terras van het avondeten.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.