Bodempje leggen: Laurentius

Bodempje leggen: Laurentius

Waar de Eurekaweekganger op zoek is naar een goede bodem, zoekt iedere vereniging een nieuwe lichting eerstejaars. EM prikt iedere dag een vorkje mee bij een van de verenigingen. Op dinsdagavond serveert Laurentius een echte Hollandse maaltijd.

De sociëteit van Laurentius, Huesca genaamd, is gelegen in een zijstraat van de Oostzeedijk in Kralingen. Op dinsdagmiddag rond een uur of vijf staan er al aardig wat studenten buiten te borrelen en stromen de eerste studenten naar binnen om een bodempje te leggen voor de feestjes die vanavond zullen volgen.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.