Bodempje leggen: Skadi

Bodempje leggen: Skadi

Waar de Eurekaweekganger op zoek is naar een goede bodem, zoekt iedere vereniging een nieuwe lichting eerstejaars. EM prikt iedere dag een vorkje mee bij een van de verenigingen. Op maandagavond serveert roeivereniging Skadi verse wraps.

Voor ons eerste Eurekaweek-diner schuiven we aan bij roeivereniging Skadi. Een uitstekende keus volgens John Veerman, de preses Nieuwejaars. “Er staat een voedzame maaltijd op het menu: wraps, boordevol groente natuurlijk.”

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.