De campus is al weken uitgestorven en de laatste hertentamens worden volgepend en scriptieconclusies worden ingeleverd. Nu houdt ook Erasmus Magazine het voor gezien. Op 5 augustus zijn we weer terug.

De vakantievoorpret was al even aan de gang met het themanummer van EM. Het zomernummer staat boordevol reisverhalen. We vroegen studenten naar hun ideale reisgenoot. Toerismeprofessor Frank Go vertelt over de effecten van massatoerisme; moeten we ons niet schuldig voelen als we in een ontwikkelingsland aan de cocktails zitten? Waarom reizen we eigenlijk? Worden we er gelukkig van? Of zijn we op zoek naar authentieke ervaringen? Natuurlijk spraken we ook met de thuisblijvers, de idealistische reiziger en de vakantieganger die terug naar de roots gaat. Als klap op de vuurpijl schreef Ernest van der Kwast een reisverhaal.

Op 5 augustus zijn we weer terug en maken we een speciaal Eurekaweeknummer. Iedereen een fijne vakantie toegewenst!