De invulling van het nieuwe foodcourt op de campus is bekend. Naast zes restaurants komt er een mini-supermarkt van Spar.

Sateetjes, tosties, noodles, frozen yoghurt, koffie en fairtrade fastfood kun je na de zomer bestellen op het nieuwe foodcourt. Het Erasmus Food Plaza – in het L-gebouw, waar voorheen de Carrousel zat – herbergt na de zomer zes restaurants en een supermarkt. Eigenlijk zou het foodcourt begin september de deuren moeten openen, maar dat loopt een beetje uit. Volgens de huidige planning opent het Erasmus Food Plaza half november.

Foodcourt

Indonesisch eet je bij de Satebar, die momenteel drie vestigingen heeft in Rotterdam. Een tosti vind je bij tosti world, en bij Oodlz en Frozz worden noodles en frozen yoghurt verkocht. Ook New Fork, dat een vestiging heeft aan de Coolsingel, komt op het Erasmus Food Plaza. New Fork serveert broodjes en salades met veel natuurlijke, biologische en fairtrade producten. Je koffie haal je net als altijd bij Starbucks. De laatste exploitant is nog niet bekend omdat het contract nog niet is getekend.

Supermarkt

De Spar is gericht op de snelle consument, een kleine supermarkt voor snelle boodschappen na college. De supermarkt zal in 2015 verhuizen naar het nog te bouwen multifunctionele onderwijsgebouw aan het Erasmus Plaza. TF