Het Erasmus Sport Centrum is van 17 juni tot en met 4 augustus dicht in verband met verbouwingen. Sportkaarthouders krijgen compensatie.

Er wordt flink gewerkt in het Sportcentrum deze zomer. Maar niet door zwoegende studenten en medewerkers die aan hun conditie werken. Het Sportcentrum wordt verbouwd. Er komt een nieuwe fitnessruimte en de waterleiding wordt vervangen. Vanwege deze werkzaamheden is het Sportcentrum zeven weken dicht. De laatste jaren bleef het Sportcentrum de hele zomer open.

Alleen buiten sporten

De kantine blijft dit jaar wel open en er kan buiten worden gesport: tennis en beachvolleybal. De tennisbanen kunnen niet worden gereserveerd. Wie gebruik wil maken van de nieuwe beachvolleybalvelden die deze week worden geopend, moet wel even reserveren. Douchen kan niet aangezien er aan de waterleidingen wordt gewerkt.

Compensatie voor kaarthouders

Wie een geldige Erasmus Sport Pas heeft in de periode dat de deuren sluiten, krijgt compensatie. Als je volgend collegejaar opnieuw een jaar- of halfjaarpas koopt, krijg je gratis een maand verlenging van de pas. Koop je geen pas meer, dan kun je een voucher krijgen voor een gratis diner in het Erasmus Sport Café. Deze kan worden opgehaald bij de servicedesk van het Sportcentrum. MF