Twitter, Facebook, LinkedIn, Yammer en Ipad’s, in de komende weken kunnen EUR-medewerkers een heuse workshop in het gebruik van sociale media volgen.

De EUR is een sociale media-offensief begonnen. Vorige week werd het symposium ‘Innovatie op Web en Social Media’ georganiseerd, over de inzet van sociale media in wetenschap en onderwijsmarketing. Er is inmiddels een handboek sociale media voor EUR-medewerkers, met tips over het gebruik. En binnenkort wordt er ook een sociale media-coördinator aangesteld.

Maar het is wel handig als medewerkers ook weten hoe ze sociale media moeten gebruiken, daarom worden er vijf workshops georganiseerd. De eerste is op donderdag 30 mei en gaat over Yammer, een intern communicatienetwerk. Later volgen workshops over LinkedIn, Facebook, Twitter en het gebruik van een iPad. Alle bijeenkomsten kosten 10 euro en zijn inclusief lunch. Het is voor het eerst dat de EUR workshops over sociale media voor medewerkers organiseert. Inschrijven voor de workshops kan hier. TF