Bussemaker opent academisch jaar

Onderwijsminister Jet Bussemaker opent op 2 september het academische jaar op de Erasmus Universiteit. Het wordt een bijzonder jaar, vanwege alle activiteiten ter ere van het honderdjarig bestaan van de universiteit.

Bussemaker opent niet alleen het academisch jaar, ze komt ook nog een keer langs voor werkbezoek. Dat zei de voorzitter van het College van Bestuur, Pauline van der Meer Mohr, dinsdag tijdens de vergadering van de U-raad. “Zij is geïnteresseerd in onze resultaten van de invoering van de ‘Nominaal is normaal’-regel.”  Ze wil hierover in gesprek met de verschillende geledingen van de universiteit. PM

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »