Van voetbal naar studiekeuze

De EUR probeert nieuwe studenten te werven met voetbalvraagstukken.

‘Erasmus Xperience: Topvoetbal @ Rotterdam’:  een nieuw idee van de universiteit om 5VWO-scholieren met de bacheloropleidingen kennis te laten maken. Scholieren kiezen uit zes thema’s die ieder drie bachelorstudies combineren. Zij werken aan vraagstukken in het betaalde voetbal, zoals supportersgeweld of de economische aspecten van een voetbalclub. Studies als Criminologie, Rechten en Geneeskunde worden gecombineerd in workshops. Zie ook http://www.eur.nl/nieuws/detail/article/47177-erasmus-xperience-topvoetbal-rotterdam/

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.