Woudestein-campuscafé In de Smitse gaat aan kop in de wedstrijd voor de Publieksprijs van bierbrouwer Hertog Jan. De hele maand maart kan nog op de kroeg worden gestemd via de website of per sms.

Koploper

Met al meer dan 650 stemmen in de tas mag In de Smitse zich koploper noemen in de strijd om de Hertog Jan Publieksprijs. Per emailadres en telefoon kan één keer gestemd worden. Er valt een rondleiding voor twintig man in de brouwerij van Hertog Jan te verdienen voor de winnaar.

Buitenbar

Bij winst voor In de Smitse gaan personeel en studenten van de EUR wellicht ook niet met lege handen naar huis. In de Smitse-voorzitter Martijn Scheffers: “Mochten we de prijs winnen, dan organiseren we heel misschien iets met een buitenbar op de campus en een bepaalde gratis hoeveelheid bier. Zo kunnen we het succes delen met iedereen die op ons heeft gestemd.”

Publiciteit

De belangrijkste drijfveer voor deelname aan de wedstrijd is de extra publiciteit die het oplevert. Het campuscafé heeft al veel steun mogen ontvangen van studieverenigingen en van RSM – met een bericht op het intranet van de professoren. LJa