Collegelid Bart Straatman tekende vanochtend officieel het contract met Osiris.

Dat betekent dat studentinschrijvingen vanaf medio 2013 worden geregistreerd in studenteninformatiesysteem Osiris, en niet meer in het Erasmus Inschrijfsysteem. Het is de bedoeling dat Osiris het centrale studenteninformatiesysteem wordt, waarin alle gegevens van een student overzichtelijk geadministreerd worden, zoals inschrijvingen voor vakken en tentamens, roosters en behaalde studiepunten. Nu worden die gegevens nog opgeslagen in verschillende systemen. Ook zal Osiris in de loop van 2014 het fundament van een centrale leeromgeving leggen.

Bart Straatman (tweede van rechts) tekent het contract

Overigens zullen studenten niet zoveel merken van de veranderingen, omdat zij zich blijven inschrijven via Studielink en via het portaal MyEUR toegang houden tot hun roosters en cijfers. LJ